Gezondheidsproducten & Voeding

 In Voeding

Voedingssupplementen

Deze gezondheidsproducten zijn eet- en drinkwaren die een aanvulling zijn op de normale voeding die je binnen krijgt. Deze producten zijn verkrijgbaar als druppels, capsules, tabletten, pastilles, zakjes poeder, pillen en nog veel meer. Voedingssupplementen zien eruit als medicijnen maar zijn dat natuurlijk niet. Het zijn gewoon levensmiddelen en hierdoor wordt er ook geen hogere prijs gevraagd voor de producten omdat een medische aanprijzing niet te toegestaan.

Een bepaalde groep mensen heeft voedingssupplementen nodig zodat hun lichaam beter kan functioneren. Bij een zwangere vrouw wordt bijvoorbeeld geadviseerd om supplementen te slikken met extra foliumzuur, omdat je dit met normale voeding niet genoeg binnen krijgt. Hierdoor bescherm je je kind tegen een open ruggetje.

Vitamines

Vitamines zijn de meeste bekende voedingssupplementen als het gaat om extra’s naast je normale voeding. Dit zijn bijvoorbeeld¬†¬†kruiden, mineralen en/of visolie. Als je vitamines zo goed mogelijk wilt bijhouden bij je normale voeding, zijn daar een aantal handige tips voor.

Gezonde voeding

Gezonde en goede voeding is belangrijk voor ieder mens zodat zij goed kunnen blijven functioneren. Ga bewust met je voeding om zodat jr dat later weer voordeel van hebt. Eet bijvoorbeeld voldoende groente, fruit, vlees en drink voldoende water zodat je lichaam optimaal kan functioneren in het dagelijks leven.

Tips voor het bewaren van eten

  • Stel eten en drinken zo min mogelijk bloot aan zonlicht.
  • Probeer producten te bewaren op een koele plek of in de vriezer.
  • Gesneden groente moet je niet te lang bewaren. Anders breekt Vitamine C af in de groente.

Bereidingsadvies voor je maaltijden

  • Kook met weinig water.
  • Je moet niet langer dan nodig je eten koken, braden of bakken.

 

 

Gerelateerde posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Zoeken