Woman Holding Person's Hand

Beauty

Een gezonde levensstijl is een van de belangrijkste dingen om je schoonheidsideaal te kunnen bereiken. Dit houd in dat je veel gezond moet eten en voldoende moet bewegen. Dat betekent dus dat je dat ene lekkere warme frikadelletje zal moeten laten liggen en deze in zal moeten gaan ruilen voor een appel. Ook gewoontes zoals roken hebben niet bepaald een positieve invloed op je gezondheid dus kunnen beter achterwege gelaten worden als je streeft naar het worden van een echte beauty.

Make-Up

Als je geen ‘natural beauty’ bent, kan je natuurlijk altijd nog een kilo make-up aanbrengen, maar dit is niet de meest verstandige oplossing. Make-up kan je huid namelijk zelfs beschadigen. Er is al steeds meer vraag naar ‘groene make-up’, die alleen bestaat uit natuurlijke producten. Er zijn zeker ontwikkelingen aan de gang op dat gebied, maar deze ontwikkelingen hebben ook negatieve gevolgen gehad. Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er door de make-up er micro- of nanodeeltjes dieper in je huis vast komen te zitten en erg moeilijk zijn om te verwijderen. Het resultaat van de make up wordt dus misschien wel mooier, maar zo mooi zijn de gevolgen helaas niet.

Beauty voor mannen

Ook voor een deel van de mannen is beauty erg belangrijk. De een doet in de ochtend een beetje gel in zijn haar en kan daar de rest van de dag op vooruit, de ander staat een halfuur voor de spiegel om zijn haar in precies de stijl te krijgen die hij wil, zijn wenkbrauwen precies de goede vorm te geven of zijn tanden witter maken totdat ze niet witter kunnen.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Zoeken